Wil jij helpen om Reparatiesite verder uit te bouwen naar de meest uitgebreide reparatiesite? Dan zijn we benieuwd naar je motivatie hoe je dat gaat doen.

Blogger met honger naar kennis
Jij bent een goede tekstschrijver en weet waar onze bezoekers naar zoeken en helpt ze om meer kennis te krijgen rondom het reparatieprobleem dat zij hebben? Ga jij op zoek naar de informatie voor onze site, door contact op te nemen met de specialisten op dat vakgebied, zoals onze klanten, dan lijkt het ons een goed idee om met elkaar in contact te komen.

Vlogger die vlug is met beelden
YouTube is inmiddels de op één na grootste zoekmachine, veel van onze klanten starten daar met hun zoektocht naar de oplossing van hun reparatie. Ben jij goed met beeld, zoals editing, ondertiteling en kun jij bijbehorende teksten en scripts bedenken? Wanneer horen we iets van je?

SEO freak
Zoekmachines hebben voor jou geen geheimen en jij bent steeds op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Je weet dat met Panda en Penguin geen dieren in de dierentuin worden bedoeld… Heb jij ideeën hoe we met verschillende onderwerpen bovenaan de zoekresultaten komen? Overtuig ons dan snel van jouw kennis!

Klantenfluisteraar
Je zou het niet verwachten, maar nog niet alle reparatiebedrijven in Nederland kennen ons of weten dat zij eenvoudig met nieuwe klanten in contact kunnen komen m.b.v. Reparatiesite. Ben jij die klantenfluisteraar, relatielegger en kun jij mensen actief adviseren met de voordelen die wij reparatiebedrijven bieden? Overtuig ons dan maar!

Stagiaires / stages
Jij bent een stagiaire die zelfstandig kan meewerken en tegelijk kennis op gaat doen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.  We nemen alleen stagiaires aan met een meewerkstage en die initiatief tonen!

Hoe te solliciteren
Stuur je motivatie, bestaande uit brief + c.v., naar ons toe. We reageren binnen 5 werkdagen op je sollicitatie.
Mail naar: ikkandat @ reparatiesite.nl