1. Bovenaan de zoekresultaten met zilver of goud pakket

feature_sessionPlayback

Iedere maand zoeken duizenden bezoekers naar een reparatiebedrijf op Reparatiesite.nl. En natuurlijk wilt u dat uw bedrijf bovenaan staat. Met het zilver en goed pakket kan dat!

Aanmelden

2. Prijsopgave aanvragen ontvangen met zilver of goud pakket: meer omzet!

feature_sessionPlaybackNiet alleen staat u boven de concurrentie, ook kan de bezoeker direct contact opnemen met uw bedrijf om een prijsopgave aan te vragen. Dus niet alleen opvallen, maar ook meer omzet! Kiest u voor een goud pakket, dan staat u nog boven zilver en maximaal 2 bedrijven per regio.

 

3. Reageren op beoordelingen van klanten

reviewsKlanten zoeken steeds vaker informatie over bedrijven waar ze zaken mee willen gaan doen. Een apparaat zoals een telefoon in reparatie geven, is een kostbaar apparaat in handen geven van een onbekende. Daarom is het goed om uw klanten te vragen om een beoordeling over uw bedrijf te schrijven op Reparatiesite. Tevens komen dan de bekende sterren in Google bij uw bedrijf te staan wat voor nog betere resultaten zorgt. Als u een zilver of goud pakket heeft kunt ook reageren op beoordelingen van klanten. Klanten waarderen het als u eerlijk uw mening geeft of hun bedankt voor de review.

 

 

Reparatiesite op de radio!

Radio 538 250-300Reparatiesite gaat de komende maanden nieuwe categorieen toevoegen zoals auto reparatie en witgoed reparatie. En natuurlijk willen we nog bekender worden! Daarom gaat Reparatiesite met commercials op de radio aan het eind van het jaar. Zorg dat u op onze site bovenaan staat en profiteer van de extra bezoekers!